Cine si ce


Numele meu este Corina. Nascuta intr-o sambata calda de iulie in ’87. Rac, incapatanat si orgolios.  Vin dintr-un loc in care, in continuare, bucataria traditionala are un cuvant important de spus, un loc in care inca mai ai norocul sa vezi cum se prepara sub ochii tai retete vechi de multe zeci de ani, un loc in care de mic copil inveti sa iubesti si sa respecti bucatele. La cratita, am stat pentru prima data la vreo 10 ani. Si cred ca mi-a placut din moment ce pasiunea pentru gatit a ramas mereu acolo, neclintita, atunci cand toate celelalte veneau si plecau. Cand lumea toata se schimba, iar eu, odata cu ea. Mancarea “mi-a salvat” viata de cateva ori pana acum, in bucatarie traind deopotriva atat cele mai frumoase momente din viata mea, cat si cele mai grele.

Numele lui este Codrin. Nascut intr-o zi de martie din ’80. Pesti, cu relativ putine defecte. Inginer cu diploma, pasionat de fotografie, design, gaming si mancare buna. Vine dintr-o familie cu traditii culinare mixte, cu obiceiuri si retete din parti diferite ale tarii, o bucatarie bogata si frumoasa.

Numele blogului este Plains&Planes. Aici lucrurile stau cam asa: eu ma invart prin bucatarie si scriu despre rezultat. Codrin testeaza si face poze. Impreuna povestim despre ingrediente, mancare pentru trup si suflet, impartasim idei, testam retete, facem haz de necaz si ne bucuram de viata. Asa cum e ea, cu bune si nebune 😉

Te poftim asadar in casa noastra virtuala. Sa stam in povesti, sa radem si sa mancam bine!

Bine ai venit! Ceva de baut, pana e gata mancarea?

Advertisements