Campania “Food for Friends”


food for friends

De ceva vreme avem in plan sa gasim o modalitate care sa ne permita sa sheruim cu voi, toti oamenii care ne sunteti alaturi, prietenii nostri, cei care ne cunoasteti in persoana si cei care ne cunoasteti deocamdata doar prin intermediul mancarurilor,  cate o “bucatica” din lumea noastra. Un biscuite, un fursec, o maslina…ceva! :)))) Dar nu inainte de a va multumi sincer pentru implicarea intr-un numar din ce in ce mai mare in proiectele noastre, pentru bucuria si entuziasmul cu care le-ati intampinat. Sunteti maximi!

Intelegeti asadar motivul pentru care eu ma aberez acum: voi sunteti deja prietenii nostri. Si cum prietenii nostri primesc intotdeauna mini treats-uri, noi zicem ca am gasit o modalitate pertinenta de a arunca saptamanal cu bunataturi de gen si dupa voi. 😉 Sa vina deci propunerea:

“Food for Friends”

In fiecare saptamana, in zorii zilei de miercuri, cu ajutorul site-ului random.org vom numi. 🙂 Pe cineva. Ca sa poata intra in posesia dulcegariilor si a pufoseniilor de la noi, Numitul trebuie doar sa indeplineasca cateva criterii.

1. Sa fim prieteni facebook 😉 – cu alte cuvinte, tre’ sa-ti placa de noi, apoi sa ne si arati ca-ti place (dai like paginii de facebook).

*cei care sunteti deja prieteni cu noi, evident, sariti peste acest pas. Sunteti in grafic! 😉

2. Atat. Alte reguli nu mai sunt. Acum trebuie doar sa facem numirea saptamanala si sa ne asiguram ca sunt indeplinite cateva conditii minime, pentru ca totusi, discutam de papica. Si-anume:

Imediat dupa numirea publica, care va avea loc in fiecare miercuri dimineata, pe pagina de facebook, Numitul prieten bulanos, va trebui sa ne comunice domiciliul (si anume unde sta) sau datele de contact, pentru a putea intra in posesia castigului.

Categorii:

A. Numitii locali (aceeasi localitate) – cu cat sunteti mai aproape de noi, cu atat aveti sanse mai mari sa primiti prajituri sau inghetata, treburi perisabile care implica minunatii precum budinca de vanilie, brownie sau smuffini.

B. Numitii din alte orase/zone ale tarii (adica musai cu colet) – veti primi bunataturi cu termen de valabilitate mai mare (ciocolata, biscuiti, fursecuri, etc.)

C. Numitii din strainataturi – (destul de multi as indrazni sa spun). Aici, e complicat! Pentru voi am o veste buna si una proasta. Incep cu aia proasta. Daca va treziti intr-o miercuri dimineata brusc in ipostaza de Numit si locuiti de exemplu in Sri Lanka sau New York, e ghinion maxim! N-avem cum sa va trimitem goodies. No, se-ntampla! Dar, exista dupa cum ziceam si o veste buna: puteti alege pe oricine altcineva din Romania care sa se-nfrupte in locul vostru (parinti, frati, prieteni, catel, purcel). Tot e ceva nu? 😀

Acestea fiind spuse, campania Food for Friends incepe acum. Prima extragere, miercurea viitoare.

Ziua sa va fie buna si nu uitati: sharing is caring!

Advertisements