Ieri


… am fost in cautare de comori. De dimineata parea sa urmeze o prima zi de toamna linistita si calduta. N-aveam nici un plan whatsoever, asa ca in urma unor dezbateri pe tema “ce putem face dragut azi”, am hotarat ca un “woods treasure hunting” ar fi cat se poate de potrivit.

Asadar, ne-am echipat (cat de corespunzator ne-a permis garderoba disponibila de moment) si ne-am pornit la drum.

Bineinteles ca, odata ajunsi la destinatie, a inceput sa ploua. Noi, una si buna: mergem inainte! Putina ploaie n-a omorat pe nimeni. E frumos in padure cand ploua. Boemic. Esti pe alta lume. O lume linistita. Tacuta. Sute de nuante de culori si texturi care te inconjoara si paradoxal umplu linistea…cu viata.

Ne-am plimbat fara tinta (prestabilita), ne-am jucat cu frunzele, cu stropii de ploaie si cu Cujo. Am gasit si cateva comori: o ganoderma mare si frumoasa (si cu foarte multe proprietati curative) si boabe de soc (numa’ bune pentru gemul de soc pe care mi-am tot propus sa-l fac de ceva vreme).

 

photo (12) 1

Alte comori notabile, n-au mai aparut in calea noastra asa ca, dupa vreo 2 ore de plimbare, ploaie si poze, ne-am incheiat incursiunea incununati de victorie.

Si cum de ieri nu ma pot gandi la altceva in afara de gemul de soc, zilele acestea cu siguranta il voi face. Va fi sugarfree. Perfect pentru zilele de dieta.

Evident, reteta o vom posta pe blog impreuna cu poze si tips-uri. I am really excited! 🙂

SONY DSC

SONY DSC

 

Advertisements